Side 1 af 1

Velkommen til forum for Danmark set fra luften – før Google

: tors 18. jul 2013 14:29
af admin
Inden du skriver dit første indlæg, bør du kende spillereglerne for forummet:

Formål med forum:
Dette forum er et sted, hvor brugerne af Danmark set fra luften kan bede andre brugere om hjælp og videregive egne tips og tricks til arbejdet.

Hjælp andre
Brugerne af Danmark set fra luften er eksperterne! Den ekspertise og erfaringer, du har fået, er vigtig for andre og især for nye brugere. Del ud af dine erfaringer, tips og tricks.

Opret dig som bruger og log ind
Ønsker du at deltage i debatten eller stille spørgsmål til andre brugere, skal du oprette dig som bruger først. Det gør du ved at klikke på ”log ind”, og derefter klikke på ”tilmeld”. Opret dig gerne med hele dit navn (både fornavn og efternavn) i den form, som du bruger på Danmark set fra luften – før Google. På den måde har alle mulighed for at se, hvem du er.

Hold en god tone!
Personlige angreb af enhver slags, bandeord og lignende accepteres ikke, og kan medføre eksklusion fra forummet.

Læg ikke noget ind, du ikke har ophavsret til
Du må selvfølgelig gerne citere kilder og tekster, men ikke kopiere hele tekster ind, som du ikke har ophavret til. Husk kildehenvisning ved citater.

Indlæg vil kunne læses i mange år
Tænk derfor over, hvad du skriver, og skriv ikke noget, du vil fortryde i morgen eller om ti år.

Søg, før du spørger
Inden du stiller spørgsmål om et specifikt emne eller en funktion, anbefaler vi, at du søger i forummet under ”Søg i dette forum…”.

Kun ét spørgsmål ad gangen
Ønsker du at få svar på flere spørgsmål, så opret et indlæg for hvert spørgsmål. Det gør det både nemmere for dig at give dit indlæg en god og dækkende overskrift, og nemmere for den, der svarer.

Vælg den rigtige forumgruppe
Sørg for at oprette dit indlæg i den rigtige forumgruppe. Det gør det ikke kun nemmere for andre at finde det, det gør også forummet mere overskueligt.

Opret kun dit indlæg én gang
Skriv ikke det samme indlæg i flere forumgrupper.

Ingen spam, tak!
Reklamer og annoncering for arrangementer og produkter er ikke tilladt. Hverken i indlæg på forummet eller i private beskeder. Indlæg, der ikke overholder dette, vil blive slettet uden varsel. Gentagne brud vil medføre eksklusion fra forummet.