Side 1 af 1

Nye billeder online

: fre 29. jul 2016 10:43
af Luftfotosamlingen
Kære alle

Der er i det seneste døgn kommet ca. 11.000 nye billeder online. Langt størstedelen er fra Lolland-Falster og Sjælland inkl. hovedstaden, men der er også kommet en lille rest billeder online fra Bornholm, Fyn, Kattegat og Midtjylland. Med andre ord: vi har publiceret ALT, hvad der kunne publiceres! :) Det betyder også, at vi har publiceret en del billeder, som vi ikke ved, hvor hører til - vi har simpelthen ingen informationer om, hvor i landet de er optaget. Vi håber, at de med jeres hjælp kan finde hjem.

Der er også kommet en lille portion protokolsider online, og i den forbindelse har vi opdaget, at det ikke længere er muligt at flytte og gemme en ny position for protokolsider. Fejlen er meldt til vores it-folk, men pga. ferie og andre opgaver, kan der desværre gå en rum tid, før de får mulighed for at rette fejlen.

Mandag går vi i gang med en omfattende opgradering af vores bagvedliggende system. Det kommer ikke til at påvirke selve Danmark set fra luften, men det betyder, at vi ikke vil kunne publicere nye billeder igen før slutningen oktober eller begyndelsen af november. Når vi igen kan publicere, kan vi til gengæld love, at der vil komme masser af nye billeder online. Allerede nu har vi ca. 100.000 billeder klar, der kun venter på, at vi igen kan publicere. :)

Med venlig hilsen
Mette

Re: Nye billeder online

: ons 14. sep 2016 13:19
af Møller
Er alle billeder fra Midt Jylland lagt online, eller kommer der flere?
Fordi jeg spørger er at jeg mangler flere billeder af gården H05575_p_006.tif.

Jeg mangler
Negativ nr
Aalborg Luftfoto AI 18-47-18
Aalborg Luftfoto AII 18 40-7
Sylvest Jensen H 15 25-4
Sylvest Jensen H243-45
God sensommer til jer alle. :)

Re: Nye billeder online

: tors 15. sep 2016 10:25
af Luftfotosamlingen
Kære Møller

Der kommer ikke flere luftfotos fra Midtjylland online i denne omgang. Vi er klar over, at der mangler en rækker serier fra Vestjylland, men pt. har vi ikke midler til digitalisering af luftfotos fra Jylland. Hvis det lykkes igen at få penge til digitalisering af luftfotos fra Jylland, vil de serier, der pt. mangler fra Vestjylland, selvfølgelig blive prioriteret.

Med venlig hilsen

Mette

Re: Nye billeder online

: tors 15. sep 2016 10:51
af Møller
Tak for svar.
Der mangles da en hel del billeder fra Vestjylland i nu så?

Re: Nye billeder online

: tors 15. sep 2016 11:09
af Luftfotosamlingen
Det gør der desværre, og dem vil vi selvfølgelig prioritere at få online, hvis vi igen får penge til at digitalisere billeder fra Jylland.

Med venlig hilsen

Mette