En forsinket julegave

Er der nye billeder online, eller opdateringer på vej, kan du læse det her.
Luftfotosamlingen
Indlæg: 174
Tilmeldt: fre 19. jul 2013 12:54

En forsinket julegave

Indlægaf Luftfotosamlingen » tors 16. feb 2017 15:40

Kære alle

Hvis man klikker på download under de enkelte luftfotos får man fra i dag af billedet i jpg-format i fuld opløsning - altså den opløsning billedet oprindeligt er skannet i! :D Det betyder selvfølgelig også, at det nu er muligt at zoome langt ind i de enkelte billeder og se detaljer, som det tidligere ikke var muligt at se.

Med venlig hilsen

Mette
Thorben
Indlæg: 0
Tilmeldt: man 2. mar 2015 13:53

Re: En forsinket julegave

Indlægaf Thorben » fre 17. feb 2017 13:51

Tak, det var en rigtig god julegave - værd at vente på ;-) Ikke mindst for os . der sidder og venter på at f.eks. Sønderjylland kommer på !?
Luftfotosamlingen
Indlæg: 174
Tilmeldt: fre 19. jul 2013 12:54

Re: En forsinket julegave

Indlægaf Luftfotosamlingen » fre 17. feb 2017 16:05

Kære Thorben

Danmark set fra luften er udelukkende finansieret af eksterne bevillinger og fondsmidler - Det Kongelige Bibliotek får desværre ikke bevilliget penge til projektet via finansloven. Vi håber selvfølgelig på, at vi finder en venlig fond eller andre, der vil finansiere digitaliseringen af Syd- og Sønderjylland, Nordjylland og den østlige del af region Midtjylland, og jeg lover, at vi arbejder på sagen. :) Men vi kan desværre ikke vide, om det nogensinde lykkes, og vi kan derfor heller ikke love, at Sønderjylland kommer på Danmark set fra luften.

Med venlig hilsen

Mette

Tilbage til "Nyheder:"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster