Side 1 af 1

Nyt log-ind på Danmark set fra luften og ny URL

: tirs 19. nov 2019 09:31
af Luftfotosamlingen
Kære alle

Her til formiddag overgår vi til ny fælles brugerbase for hele det Kgl. Bibliotek – dvs. altså fælles brugerbase for Det Kgl. Bibliotek i København og Aarhus (tidligere: Statsbiblioteket).

Det betyder, at I vil blive mødt med et nyt login-billede, når I fra i dag skal logge ind på Danmark det fra luften. Det betyder desværre også, at I ikke længere kan anvende Internet Explorer til at logge ind på Danmark set fra luften, men i stedet skal anvende Chrome, Firefox eller anden browser.

Når I første gang logger ind, skal I vælge at logge ind med Nem-ID (private brugere). Herefter vil I blive bedt om at acceptere de nye lånerbetingelser, vælge nyt password og evt. opdatere jeres email-adresse.
Login-ID til udlånsterminaler og pinkode kan I være ligeglade med, hvis I ikke skal låne bøger på Det Kgl. Bibliotek i København eller Aarhus.

Hvis I kun har været brugere af Danmark set fra luften, bør I komme ind på jeres eksisterende konto, når I logger ind. Hvis det ikke sker, og I pludselig har mistet samtlige af jeres point, så skriv en mail til os på kb@kb.dk. I mailen skal I skrive, at det drejer sig forsvundne point på Danmark set fra luften, angive det navn og mailadresse, I har tilmeldt jer med, samt jeres fødselsdato. Så vil vi forsøge at genfinde jeres point manuelt.

Bemærk også, at Danmark set fra luften nu skal findes på URL'en: http://www5.kb.dk/danmarksetfraluften/

Med venlig hilsen

Mette

Re: Nyt log-ind på Danmark set fra luften og ny URL

: tirs 19. nov 2019 13:05
af JHB
Hej - jeg ved ikke om jeg er den eneste der har problemer med at logge på.
Problemet er ikke den samme f.eks. denne her:

Denne side viderestiller ikke forespørgslen korrekt

Firefox har opdaget at webstedet viderestiller forespørgslen til sig selv på en måde, der forhindrer den i nogensinde at blive færdig.

Dette problem kan nogle gange skyldes, at cookies er slået fra, eller modtagelse af cookies er blevet nægtet.

Eller også bliver jeg ved med at skulle acceptere brugerbetingelser, men kommer aldrig videre! Øv DA.

Mh Jørn

Re: Nyt log-ind på Danmark set fra luften og ny URL

: tirs 19. nov 2019 17:23
af Luftfotosamlingen
Kære alle

Log ind med Nem-ID burde virke nu, ikonerne er tilbage, og alle links virker også korrekt. Hvis I oplever problemer i morgen eller de kommende dage, så skriv til kb@kb.dk.

Med venlig hilsen

Mette